Mas Mazan

Fantastisch uitzicht

Gites en chambre d'hotes

Safaritent

Groepsaccommodatie

Fietsgroepen

Wandelen

Mas Mazan

Holiday home

Zoek

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

groeps- en vakantiedomein

Domein Masmazan

Domein Mas Mazan gelegen op een van de mooiste plekken van Mazan, een klein dorpje in de Vaucluse (Provence) ten zuiden van de Mont Ventoux. Het terrein van 3 hectare ligt genesteld tegen een heuvel en biedt een prachtig uitzicht rondom, over de  uitgestrekte wijngaarden en velden. U ziet de glooiende beboste uitlopers van de Montagne de Vaucluse,  de prachtige middeleeuwse dorpjes van St. Didier en Venasque. Een beetje verder ligt Pernes les Fontaines en het stadje Carpentras. Op een heldere dag kunt u zelfs het beroemde Palais du Pape in Avignon zien. 's Nachts zie u zeer veel sterren en zelfs de rand van de melkweg.

Na een volledige renovatie bieden wij u de Mas, het hoofdgebouw, twee gîtes, een studio, een safaritent en verschillende chambres d'hôtes kamers aan . Het is ook mogelijk om de gehele domein te huren voor groepen tot 30 personen. Ideaal voor familievakanties, bruiloften, fietstochten of andere speciale gelegenheden.

De prachtige uitzichten kunnen worden genoten vanaf verschillende terrassen bij het hoofdgebouw, de gîtes en het kindvriendelijke verwarmde zwembad. Voor de gasten van de chambres d'hôtes wordt het ontbijt onder de luifel geserveerd bij de moderne buitenkeuken. Er is ook een barbecue en een pizza-oven beschikbaar in de buitenkeuken. We hebben gratis wifi op het gehele terrein. Voor de kinderen hebben we een grote trampoline en een zandbak. Een speeltoestel met schommel en glijbaan en tenslotte een jeu de boules baan. Verder is er parkeergelegenheid voor iedereen.

Onze accommodaties

De perfecte omgeving om uw dag te beginnen en te eindigen

Tuin en zwembad

Fietsen op en rond de Mont Ventoux

Fietsgroepen

Domein Mas Mazan biedt pakketten voor fietsers en fietsclubs op basis van halfpension.
We kunnen groepen tussen 6 tot 26 personen herbergen. We hebben een groot aantal fietsroutes beschikbaar vanaf verschillende niveaus. We hebben een fietsnavigatie met een groot aantal routes. Vanaf 2015 hebben we een afgesloten fietsenstalling met een fietsenstalling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gite Amandier

Ideaal famliehuis

Gite Olivier

Ideaal familiehuis

Studio Abricot

Gezellig klein huis voor twee.

Safaritent Acacia

Gezellige safaritent voor vier personen.

Chambre d’hotes Thym and Romarin

Authentieke Franse kamers

Chambre d’hotes Abricot

Gezellige kleine B&B voor twee.

Chambre d’hotes Lavendel

Familiekamer voor vier personen

De Mas

Authentieke Mas uit 1744

Mas Mazan

tot 30 personen

Heb je een vraag? Een speciaal verzoek?

Neem contact op met ons

Scroll Up
WhatsApp WhatsApp us